אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 18.06.2017

עודד גור, בוגר החוג למדעי המזון על היחודיות של החוג למדעי המזון

אני גר בכפר סבא, עובד כטכנולוג ייצור בפתח תקווה במפעל גידרון דגון לייצור מאפים. החלטתי ללמוד מדעי המזון מכיוון שעולם טכנולוגיות ייצור המזון מאוד עניין אותי, תמיד אהבתי את עולם המטבח
עוד בנושאים:

אני גר בכפר סבא, עובד כטכנולוג ייצור בפתח תקווה במפעל גידרון דגון לייצור מאפים.

החלטתי ללמוד מדעי המזון מכיוון שעולם טכנולוגיות ייצור המזון מאוד עניין אותי, תמיד אהבתי את עולם המטבח והבישול מאידך, ואת עולם הייצור התעשייתי מגיסא. ובנוסף כשהשתחררתי מהצבא, למטרת שיפור הבגרות עשיתי בגרות 5 יח"ל בכימיה וגיליתי שכימיה מקצוע שמאוד מעניין אותי ומדבר אליי. התלבטתי אם ללמוד ביוטכנולוגיה או מדעי המזון ובגלל שכמו שציינתי שטכנולוגית ייצור מזון מעניין אותי החלטתי ללכת על זה. כמו כן חקרתי קצת מה נושאי הקורסים בתואר וראיתי שכימיה (עם דגש על כימיה של מזון) משחקת תפקיד גדול מכלל התואר כך שידעתי שיהיה לי מעניין.

שמעתי דברים טובים על מכללת תל חי ועל המרצים בה, ומאחר ואני אוהב את הצפון החלטתי לעשות שם את התואר. גרתי במושב בית הילל והיה לי נעים ונחמד שם.

לאחר שעשיתי את התואר בתל חי והכרתי את התעשיה ואנשים העובדים בתעשיה אני יכול לומר שתל חי מקום עם רמת לימוד מצוינת והדבר שבעיקר אני יכול לומר לחיוב על המכללה הוא היחס האכפתי מצד המרצים כלפי הסטודנטים. היו לי מרצים שאני באמת לא אשכח! אנשים חכמים מאוד, עם ידע עצום, ובעלי יכולות לימוד גבוהות, שהכי חשוב, הפגינו סבלנות רבה כלפי הסטודנטים ורצון רב להעביר מהידע שלהם.

פרופ' יעקב ויה, פרופ' גיורא ריטבו, פרופ' זקי ברק, ד"ר פאולה בלינקי, ד"ר אוהד נריה, ד"ר מאיר שליסל, ד"ר יותם גונן, ועוד המון מרצים ומתרגלים רבים זכורים לי ממש לטובה והערכתי אליהם רבה! אני מקווה מאוד בשביל סטודנטים אחרים שהם עדיין מלמדים שם :)

לסיכום – הייתה לי תקופה נהדרת בתל חי, ההשכלה שרכשתי בתואר מצוינת ותרמה לי להמשך דרכי ואני ממליץ בחום לאנשים ללמוד מדעי המזון בתל חי.

בהצלחה

בברכה

עודד גור

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה