אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 15.06.2017

סרינה פריאל, בוגרת החוג למדעי המזון

שמי סרינה פריאל גרה בגליל המערבי. יש לי תואר בתזונה עבדתי בזוגלובק. ראיתי את העבודה של טכנולוג מזון והתאהבתי במקצוע. כדי להיכנס לתחום החלטתי להשלים לתואר במדעי המזון. המקום היחיד
עוד בנושאים:

שמי סרינה פריאל גרה בגליל המערבי.

יש לי תואר בתזונה עבדתי בזוגלובק.

ראיתי את העבודה של טכנולוג מזון והתאהבתי במקצוע. כדי להיכנס לתחום החלטתי להשלים לתואר במדעי המזון.

המקום היחיד שבו אפשר לשלב לימודים עבודה ומשפחה זה בתל חי. בדיעבד מצאתי מקום מקסים, מרצים אכפתיים וחברה מקסימים. אני אוהבת מאוד את הצפון. נשואה + 3 בנים.

סיימתי את התואר שנתן לי כלים לעבודה בתעשייה, כולל סדנת פיתוח מוצר שלא נמצא במקום אחר והרצאות מאנשי תעשייה בכירים.

אחד הדברים הטובים שעשיתי בחיי.

כיום אני טכנולוגית מזון ומנהלת איכות במפעל לעישון והמלחת דגים.

אוהבת מאוד את העבודה שלי!

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה