אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 14.06.2017

בוגרי תל חי! הכירו את אמיר מולכו בוגר החוג למדעי המזון

שמי אמיר מולכו ואני גר בחולון. התחלתי ללמוד במכללה ב-2007 בחוג למדעי התזונה. במהלך שנת הלימודים השנייה שלי הבנתי שאני לא מעוניין לעסוק בטיפול והמעבר לתחום תעשיית המזון נראה לי טבעי.
עוד בנושאים:

שמי אמיר מולכו ואני גר בחולון.

התחלתי ללמוד במכללה ב-2007 בחוג למדעי התזונה. במהלך שנת הלימודים השנייה שלי הבנתי שאני לא מעוניין לעסוק בטיפול והמעבר לתחום תעשיית המזון נראה לי טבעי. ביקשתי להצטרף לחוג במדעי המזון, וביחד עם שתי סטודנטיות נוספות היינו הראשונים שהחלו בלימודי תזונה והצטרפו בהמשך גם לחוג למדעי המזון. את שני התארים סיימתי ב-2011 (מלבד פרויקט הגמר בתואר במדעי המזון אותו הגשתי ב-2013).

יחס המרצים, ובמיוחד של מזכירת החוג ריקי, תמיד היה טוב.

הלימודים בתל-חי והמגורים באזור מאפשרים אווירה סטודנטיאלית אמיתית שמובילה להיווצרות חברויות שסביר שלא היו נוצרות בתנאי לימודים אחרים, ובאופן אישי אחדים מחברי ללימודים הפכו לחברי הטובים ביותר כיום.

מאז סיום התואר עבדתי בנביעות בקרית שמונה כמבקר איכות במשך שנה וחצי, חזרתי לאזור המרכז והתחלתי לעבוד כטכנולוג פיתוח ואיכות בתבליני טעם וריח בפתח-תקווה. בהמשך קודמתי לתפקיד מנהל איכות בחברה בו עסקתי שנתיים נוספות. העיסוק בניהול איכות איפשר לי להתפתח מאד מבחינת ידע מקצועי וכישורי ניהול בתפקיד מגוון ומאתגר. כמובן שגם התוספת המשמעותית לשכר בתפקיד החדש התקבלה בברכה.

בחודשים האחרונים החלטתי לנסות את מזלי בתחום ניתוח הנתונים שאינו קשור לרקע המקצועי שלי, אך אני שומר לעצמי את האופציה לחזור לעבוד בתעשיית המזון בעתיד.

אמיר מולכו

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה