אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 14.06.2017

בוגרי תל חי! הכירו את סיון אבישב, בוגרת החוג למדעי המזון

אני בת 28 מנהריה, למדתי מזון מכיוון שזה משהו שתמיד אהבתי, תמיד התעניינתי, תמיד התנסיתי בהמון מסעדות ומאכלים מעולמות שונים וגם ניסיתי בעצמי באלתורים במטבח. כשהגעתי לצומת דרכים בקבלת
עוד בנושאים:

אני בת 28 מנהריה, למדתי מזון מכיוון שזה משהו שתמיד אהבתי, תמיד התעניינתי, תמיד התנסיתי בהמון מסעדות ומאכלים מעולמות שונים וגם ניסיתי בעצמי באלתורים במטבח.

כשהגעתי לצומת דרכים בקבלת החלטה של מה ללמוד מיד התחברתי לתחום המזון – הבנתי שכך אוכל להעמיק בעולם הזה ולהבין מהיכן הכל מתחיל, כיצד דברים מתפרקים ו/או מתחברים מהפן הכימי, כיצד הפיזיקה והמכונות מתחברות לכך בכלל, מתהליכים שחומרי הגלם עוברים ועד שלב עיצוב האריזה הן מבחינת החומר והן מבחינת הגופן המותר וכיוצ"ב.

הלימודים כללו גם סיורים במפעלים השונים שאפשרו לנו לצפות באופן פיזי כיצד דברים באמת מתרחשים וגם מעבדות במוסד הטכניון.

המרצים מקסימים, כולם תמיד נתנו מלוא תשומת הלב, העזרה וההסברה הנדרשת. חלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות.

המכללה עצמה והאזור בו היא נמצאת זה מקום קסום, עד היום כשאני מגיעה לטייל באזור אני מרגישה שיש לי אוויר אחר לנשימה ומעין תחושת הקלה, הכל ירוק,נחלים ונופים,שקט ורגוע- אין ספק שזה היה הבונוס הגדול ביותר ללמידה.

כיום אני עובדת כטכנולוגית איכות ביוניליוור צפת- ורד הגליל ובייגל בייגל.

במפעל הקודם שעבדתי בו הייתי מנהלת איכות כ7 חודשים.

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה