לימודים | מערכת חשיפה לצפון | 20.03.2012

עונג צרוף – סדנאות הצורפות של המכון לאומנויות 2012

פברואר הגיע לקיצו, במכון לאומנויות, עם פתיחתה של סדנה בת שלושה ימים לתלמידי שנה שנייה ושנה שלישית, במסלול לצורפות.

שלושת ימי הסדנה הראשונה (מה-28.02 ועד ה-01.03), אותה העבירה מיכל בראון, הכניסו את תלמידי שנה ב' ושנה ג' אל תוך העולם הקסום של יצירה באמייל.

אם ביכולתן של תמונות להעיד על משהו, אפשר לומר בקלות שאומנות הצורפות עוצרת נשימה -

הסדנה שנייה התקיימה במשך יומיים (מה-05.03 ועד ה-07.03), עם אסתי קנובל, והייתה פתוחה לכל תלמידי הצורפות. הסדנה עסקה בחיבור המרתק בין המקום הטעון, שנוצר במפגש בין חומרים הלקוחים מהטבע וחומרים מעשה ידי-אדם.

במכון לאומנויות שמחים לספר, כי את שתי הסדנאות פקדו והשתתפו (כמובן) גם כמה מבוגרי המכון.

להנאתכם, חלק מפירות הסדנה -