אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 30.04.2013

הכר את המרצה: ד"ר אביגיל מור / מור גולן

מור גולן, סטודנטית במכללה וחברה פעילה בצוות המדיה החברתית שלנו, תפסה את הד"ר לשיחת הכרות קצרצרה ומפתיעה!

• מה את מלמדת במכללה? מגדר ופסיכולוגיה
  • באיזה חוג/מסלול? במקבץ ללימודי מגדר בחוג הרב תחומי והחוג לעבודה סוציאלית – כללי + המסלול ללחץ וטראומה
  • האם את מלמדת לאורך כל התואר או רק שנה מסוימת? בעיקר שנים מתקדמות, אך גם שנה א'.
  • מה היית ממליצה לסטודנטים פוטנציאליים המתלבטים לאיזה מסלול להירשם? הייתי מציעה להם לבדוק עם עצמם מהם הנושאים שמרתקים אותם באמת ולבחור את לימודיהם רק על סמך זה ולא על בסיס שום שיקול אחר.
  • מה הולך לצפות לי בשיעור שלך? השיעורים שלי נועדו לעורר את התלמידים/ות למחשבה על הנושאים הנלמדים. מה שמעניין אותי הוא לגרום לתלמידים/ות לפתח חשיבה ביקורתית מעמיקה ולפתח הבנה עמוקה של הנושאים, ממקום של חיבור והפנמה אמיתיים. לכן צפו לאתגר אינטלקטואלי העשוי לחולל שינויים מרחיקי לכת בתפיסת עולמכם/ן, החורגים מרכישת ידע גרידא.
  • האם יש לך מסר להעביר לסטודנטים? שנות הלימודים במכללה הן בין השנים היפות ביותר שתחוו בחייכם/ן. אלה שנים של גדילה והתעצבות, רכישת ידע ובניית השקפת עולם. לכן נצלו אותן עד תום וקחו את ההזדמנות להפוך לאנשים טובים ומשכילים יותר בכל מובן.
  • ו… מה נופתע לגלות עליך? שאני יותר רגישה ממה שמצפים מאישה דעתנית ויותר קשוחה ממה שמצפים מאישה רגישה.