לימודים | מערכת חשיפה לצפון | 31.12.2012

קורס מטבח עולמי: "ממרוקו ועד פז"

"כלים לבישול טעים ומענג, מותאם לתזונה מודעת" – הקורס יקנה למשתתפים חשיפה למגוון מנות ממטבחים מסורתיים שונים, בדגש על זמינות ועונתיות, עיבוד יצרתי של ירקות ודגנים נשכחים ועיבודם למנות מאוזנות תזונתית מבלי להתפשר על המרכיבים הגסטרונומיים העיקריים: מרקם, טעם וריח.

החטיבה ללימודי חוץ בשיתוף החוג לתזונה והשף שי קרידי מציעים לראשונה קורס בישול עדות במטבח. הקורס מקנה כלים מעשיים ויישומיים למתמחים בלימודי מזון ותזונה כהרחבה לקורסים התאורטיים הנלמדים במסגרת התואר האקדמי וכהכנה מקצועית להבנת אורח החיים והרגלי אכילה פרטניים ובניית תפריטים במטבח מסורתי.

הקורס יקנה למשתתפים חשיפה למגוון מנות ממטבחים מסורתיים שונים, בדגש על זמינות ועונתיות, עיבוד יצרתי של ירקות ודגנים נשכחים ועיבודם למנות מאוזנות תזונתית מבלי להתפשר על המרכיבים הגסטרונומיים העיקריים: מרקם, טעם וריח.

את הסדנה פיתחו שף שי קרידי , מורה בכיר לטבחות ברשת מלונות דן, יועץ לפיתוח מוצרים וממוחה בתהליכי שינוי תזונתי, ואילת ברנר מן דיאטנית קלינית, מרצה בחוג למדעי התזונה כהמשך והעמקה לקורס עקרונות בהכנת מזון במכללה האקדמית תל-חי

 

קהל היעדבוגרים וסטודנטים

  • מדעי התזונה
  • מזון וביוטכנולוגיה
  • חובבי בישול והמבקשים לרכוש כלים מעשיים בתחום הבישול האתני

 

קצת על:

  • ימי רביעי, 20:00-16:30
  • תאריך פתיחה מתוכנן – פברואר 2013
  • עלות הקורס הינה 2,750 ₪, המחיר כולל את עלות חומרי הגלם, עלות דמי הרשמה- 250 ₪ * (לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע"י הנרשם).
  • הנחה של 10% במחיר הקורס לסטודנטים!
  • לנרשמים עד ה-15 בינואר 2013 – קיזוז מלא של דמי הרישום משכר הלימוד
  • *הסדנאות חלביות*

 

לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז ייעוץ בכתובת: broshc@telhai.ac.il

בטלפון: 1-800-78-08-08

 

אהבתם? עשו Like שנדע.
יש לכם משהו להוסיף? תנו Comment שנשמע.

 

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה