לימודים | מערכת חשיפה לצפון | 09.10.2013

החטיבה ללימודי חוץ ובמכון לאמנויות במכללה האקדמית תל-חי

להגשים את עצמכם זה ליצור משהו חדש. בואו לגלות מגוון רחב של אפשרויות לימוד והעשרה לפיתוח אישי ויצירתי ביום הפתוח של החטיבה ללימודי חוץ והמכון לאומנויות במכללה האקדמית תל-חי.

ביום שני, 21.10, 16:00-19:00, יערך יום פתוח של החטיבה ללימודי חוץ והמכון לאמנויות במכללה האקדמית תל-חי.

היום הפתוח ייערך בסדנת הפיסול – בניין 14, קמפוס מערב. הנרשמים ביום הפתוח ייהנו מקיזוז שמי הרישום ו-10% הנחה!

החטיבה ללימודי חוץ

בואו ללמוד מקצוע, להתפתח ולהגשים את עצמכם בדרך שהכי מעניינת אתכם.

• בית הספר למיומנויות הניהול והפיתוח האישי
    קורס דירקטורים, קורס אימון אישי (coaching) עם התמחות בהפרעות קשב, קורס גישור ומו”מ מקצועי וקורס מיומנויות ניהול מערכתי.
  • תוצרת: היחידה ללימודי טוב הארץ
    מתמחה בייצור יין -“Cellar Maste”, מתמחה בגידול זית ובייצור שמן זית, קורס גידול דבורים וקורס גינון מזון קהילתי וקיימות.
  • מקצועות: היחידה ללימודי תעודה
    קורסי הנהלתחשבונות( 1+2 ו-3), קורס חשבי שכר, קורס מטפלות מעונות יום (סוג 1), קורס שוק ההון וקורס אנגלית עסקית.
  • תנופה: היחידה ללימודי המשך לאקדמאים
    טיפול משפחתי, הנחיית קבוצות,ייעוץ השקעות, ניהול קהילתי ופיתוחמנהיגות,טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT).
  • תל-חי+: לימודי העשרה ופנאי
    קורס מדברים ערבית- שפהותרבות, קורס כתיבה יוצרת, קורס אנגלית מדוברת, קורס תיאטרון.

המכון לאומנויות

בואו ללמוד להביע את עצמכם דרך היצירה ולפתח את הכישרון הטמון בכם.

• קורס מבוא לעיצוב גרפי ממוחשב
    הקניית עקרונות עבודה בסיסיים ולימוד תוכנות בולטות בתחום. הקורס שם דגש על יישום והתנסות בעיצוב לדפוס ולאינטרנט.
  • קורס ציור מתחילים
    זמן איכות לפיתוח יכולת הביטוי הציורית, התנסות והשתכללות במגוון טכניקות: עפרונות, פסטל יבש, צבע-מים ודיו.
  • קורס רישום
    תרגול מעשה הרישום ככלי התבוננות, תוך שיפור היכולות והתנסות בחומרים שונים (עפרונות, פחם,דיו).
  • קורס קדרות אבניים: מתחילים/מתקדמים
    הקניית מיומנויות וטכניקות לעבודה באבניים.
  • קורס קרמיקה חופשית: עבודת יד בחמר
    התמקדות בעבודות יד בחמר תוך לימוד טכניקות שונות.
  • קורס צורפות: מתחילים/מתקדמים
    הקניית יסודות הצורפות וטכניקות מתקדמות, מורכבות ומסורתיות בתחום הצורפות.
  • קורס פיסול
    הקורס יקנה ידע כללי בפיסול,יכיר לתלמידים חומרים שונים ויעניק כלים לביטוי רעיונות בתלת-ממד.
  • מבוא לאמנות ההדפס
    הקורס ילמד שיטות עבודה ויעניק כלים לעבודת ההדפסה אומנותי, התבליט והתחריט. הקורס יעסוק בטכניקות מסורתיות לצד טכניקות אלטרנטיביות.

לפרטים נוספים ולהרשמה חייגו: 1-800-780-808