מה חדש? | מערכת חשיפה לצפון | 28.05.2012

אהרון בית-הלחמי הוא יו"ר חבר הנאמנים החדש

אהרון בית-הלחמי נבחר לעמוד בראש חבר הנאמנים של המכללה האקדמית תל-חי והוא יחליף את היו"ר היוצא אברהם (בייגה) שוחט, אשר שימש בתפקיד בחמש השנים האחרונות. תפקידים רבים מילא בית-הלחמי בעברו, ביניהם: ראש המחקר והפיתוח בצה"ל ובמשרד הביטחון, מקים תכנית "תלפיות", מנכ"ל משרד הביטחון, מנכ"ל תה"ל (תכנון המים לישראל) ותה"ל מהנדסים יועצים ובעשר השנים האחרונות כיהן גם כחבר ות"ת (הועדה לתכנון ותקצוב של המועצה להשכלה גבוהה).

בית-הלחמי, 76, יליד הארץ ובעל תואר מהנדס אלקטרוניקה מהטכניון ותואר שני במדעי המחשב מטעם אוני' U.S. – Navy Postgraduate School, בקליפורניה – את שני התארים סיים בית-הלחמי בהצטיינות.

כיום משמש אהרון בית הלחמי, כמנכ"ל מפעלי 'פדרמן – תעשיות וטכנולוגיה' (מ-1976) חברת האם של אלביט מערכות וקרן הון-סיכון יורופנד, חבר בוועדות של מהב"ט, חבר וועדת ות"ת – מרכזי מצוינות ויו"ר ועדת ההיגוי מטעם המל"ג להקמת בית הספר לרפואה בגליל.

הנהלת המכללה האקדמית תל-חי וסגל המרצים והעובדים מאחלים לאהרון בית-הלחמי הצלחה גדולה בתפקידו החדש.