אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 28.02.2017

הכר את המרצה! הגר דורנאי מרצה בתכנית לתואר שני בטיפול באמנות

תכנית חדשה לתואר שני נולדה בתל חי! טיפול באמנות. הגר דורנאי מרצה בתוכנית. מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית. בעלת תואר שני בטיפול וביעוץ, בוגרת תוכנית להכשרת מטפלים באמנות באוניברסיטת

תכנית חדשה לתואר שני נולדה בתל חי! טיפול באמנות. הגר דורנאי מרצה בתוכנית.

מטפלת באמנות ופסיכותרפיסטית. בעלת תואר שני בטיפול וביעוץ, בוגרת תוכנית להכשרת מטפלים באמנות באוניברסיטת חיפה.

למדה בתוכנית לפסיכותרפיה בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה ובבית הספר הגבוה לפסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב.

התמחתה בעבודה עם נפגעי טראומה, בטיפול דיאדי ובהדרכת הורים ופיתחה טכניקות התערבות ייחודיות ביצירה והבעה. עבדה כ- 17 שנים בתחום הפסיכיאטריה עם ילדים, נוער ומבוגרים במסגרות מגוונות.

בשנת 2008 הקימה את התוכנית להכשרת מטפלים באומנות (לימודי תעודה) במכללה האקדמית תל חי, אותה היא מנהלת. מרצה ומדריכה במסגרות שונות. עובדת בקליניקה פרטית בזכרון יעקב עם ילדים נוער ומבוגרים.