אירועים | מערכת חשיפה לצפון | 15.09.2016

בוגרי תל חי! עדי בוגרת החוג לחינוך, מספרת על חווית הלימודים בתל חי

שמי עדי. אני בוגרת החוג לחינוך במוקדים של חינוך מיוחד ולקויות למידה. נשואה לעדיאל ואמא לאביתר בן 8 חודשים. את עדיאל הכרתי בזכות מסע לפולין דרך המכללה ואוניברסיטת בן גוריון. את לימודיי

את לימודיי סיימתי ב2014. מאז כבר הספקתי לעשות תעודת הוראה בחינוך המיוחד במכללת קיי בבאר שבע. השנה התחלתי ללמד ולחנך כיתה א' בבית ספר יסודי.

את מכללת תל חי והעשייה הרבה לא אשכח לעולם היא נתנה לי המון כלים וידע. במהלך כל תקופת לימודי בתל חי התנדבתי המון כחלק מתוכנית מנהיגות של סטודנטים בקרן רשי קציר. העשייה במכללת תל חי וההתנסות כחלק מהלימודים קירבו אותי יותר אל מה שאני עושה כרגע, מחנכת כיתה א'. עבודה עם ילדים עבודה שאני מאוד אוהבת.