אירועים | מערכת חשיפה לצפון | 06.07.2016

החוג לתואר ראשון בלימודי מזרח אסיה במכללה האקדמית תל-חי זוכה להצלחה גדולה!

את המכללה תל-חי יצגו בצורה מעוררת התפעלות, שלושה תלמידי שנה ג' מהחוג ללימודי מזרח אסיה: אביה מדינה, נטע אסבט, וירדן איזק. אביה זכתה בתחרות במקום השני ותיסע לסין לצפות בתחרות הבינלאומית בבייג'ינג. נטע וירדן עוטרו באותות הצטיינות.

מדינות מזרח אסיה, סין, יפן וקוריאה הולכות ומחזקות את מעמדן בכלכלה ובפוליטיקה העולמית. הקשרים הפוליטיים והכלכליים של ישראל עם מדינות אלו מתפתחים משנה לשנה, ויוצרים ביקוש גדל והולך לאנשים הבקיאים בתרבויות מזרח אסיה. המכללה האקדמית תל-חי מציעה תכנית לימודים מרתקת המעניקה את הידע הנדרש להשתלבות במגוון תפקידים במשרדי ממשלה, בחברות גלובליות, בחברות היי-טק וסטארט-אפ, בחברות תעופה, בחברות תיירות ובמוסדות הוראה. קיימת גם אפשרות להמשיך ללימודים מתקדמים באוניברסיטאות ובמכוני מחקר.

החוג ללימודי מזרח אסיה נלמד במסלול דו חוגי ומאפשר לשלב חוג נוסף על פי בחירה: כלכלה וניהול, פסיכולוגיה, מדעי המחשב, חינוך, לימודים רב תחומיים או שירותי אנוש.

לדברי ראש החוג ד"ר גדי ישי: "כחלוצי התחום, פתחנו את החוג ללימודי מזרח אסיה הראשון בקרב המכללות האקדמיות בישראל והרכבנו תכנית הכוללת הן לימודי סינית והן לימודי יפנית. תכנית הלימודים מורכבת מקורסי בחירה מגוונים שמספקים טעימה מכל העולמות. הלימוד נעשה בקבוצות קטנות ומובטח יחס אישי וליווי צמוד לאורך כל הדרך מהמרצים מהסגל המנהלי".

החוג לתואר ראשון בלימודי מזרח אסיה

במכללה האקדמית תל-חי זוכה להצלחה גדולה

הישג מרשים לסטודנטים מהחוג ללימודי מזרח אסיה במכללה האקדמית תל-חי, בתחרות ארצית שנערכה לאחרונה באוניברסיטת חיפה. התחרות נקראת: "הגשר לסינית", והיא מתקיימת בשפה הסינית בהשתתפות סטודנטים מהאוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת חיפה והמכללה האקדמית תל-חי. כל מתחרה הציג נאום אישי בשפה הסינית בנושא "חלומות מאירים את העתיד", הופעה אמנותית, ושאלות על התרבות והשפה הסינית.