אנשים | מערכת חשיפה לצפון | 29.12.2015

הכר את…ד"ר אופיר בנימין

החלטנו להחזיר עטרה ליושנה, או בעצם את המדור שלנו "הכר את…" עכשיו יש לכם הזדמנות להכיר ולהתרשם מסגל המרצים של המכללה האקדמית תל חי

החלטנו להמשיך במסורת – הכר את המרצה.

והפעם נארח את  ד"ר אופיר בנימין מהחוג למדעי המזון.

 מה אתה מלמד?

"אני מלמד חמישה קורסים: מדעי החלב, חישת מזון (טעמים, ריחות, מרקם), טכנולוגיה של מזון ב', סדנה לפיתוח מוצר (קורס הדגל של החוג) וסמינר מדעי. כולם במסגרת חוג מדעי המזון."

האם אתה מלמד לאורך כל התואר או רק שנה מסוימת?

"אני מלמד לאורך כל השנה, בעיקר את שנה ג'".

מה היית ממליצה לסטודנטים פוטנציאליים, המתלבטים לאיזה מסלול להירשם?

 "שאין התלבטות. מי שאוהב את החיבור בין מזון למדע, מי שאוהב מצד אחד כימיה, ומהצד השני לפתח מוצרים חדשים עם טעמים מיוחדים ובריאים – מדעי המזון זה המקום שלו."

מה הולך לצפות לי בשיעור שלך?

 "שלא תרצה לסיים אותו … להיות חלק משיעור מעניין, מרענן והכי חשוב, טעים."

מה המסר שלך לסטודנטים?

"תמיד תבחרו את המסלול שלכם לפי מה שהלב אומר, ומדי פעם תתייעצו עם המוח, כדי לבחון אפשרויות. זה מתכון מנצח להצלחה."

ו… מה נופתע לגלות עליך?

"שאני לא אוהב שמפריעים לי בקו מחשבה, בדיוק בזמן שאני מסביר על משהו קשה. זה עלה לסטודנטית בחטיף שוקולד שקנתה לי בגלל ייסורי מצפון. מהצד החיובי יותר, אני מפתיע סטודנטים בקורסים דרך טעימות גבינות, מכל העולם, בקורס חלב, דרך הזמנה של פיצות משפחתיות, בסיום הסמינר, וגולת הכותרת של החוג, הכנס שאני מארגן, יחד עם חבריי לחוג בסיום השנה, בו הם מציגים את המוצרים שהם פיתחו."

איזה עתיד אתה צופה לאזורנו?

"הולך להיות עתיד ורוד יותר לצפון, בכלל ולבוגרים וסטודנטים של החוגים הקשורים במזון, בעתיד הקרוב. נרקמת לה תכנית לחיזוק הצפון, שנושאי המזון נמצאים בחוד החנית שלה. אז שיהיה בהצלחה!"

 ומאיתנו, בהצלחה לד"ר אופיר בנימין ולסטודנטים בחוג שלו ובכל החוגים והמסלולים במכללה האקדמית, תל חי.

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה