אירועים
| מערכת חשיפה לצפון |
28.05.2015
טכנולוגי מזון מחברת ייוניליוור ישראל הגיעו ליום עיון במכללה האקדמית תל חי
35 טכנולוגי מזון מחברת ייוניליוור ישראל הכוללת חברות רבות מתחום המזון, ביניהן תלמה, ורד הגליל ,בייגל בייגל ועוד הגיעו למכללה האקדמית תל חי ליום עיון ייחודי של החוג למדעי המזון
הטכנולוגים שהגיעו מאזורים שונים בארץ החל מערד ועד צפת, שמעו שלל הרצאות אקדמיות מחברי הסגל של החוג למדעי המזון (ד"ר ציפורה טייטל על ציפויים אכילים לפירות, ד"ר דני גמרסני על טיפול באחסון פירות) וקיימו דיון מעניין בנוגע לשיתוף פעולה אקדמי ומחקרי עם התעשייה.
יום העיון כלל סיור במעבדת המחקר החדשה וביקור במעבדת המזון והחלב.
האורחים התרשמו מאוד והדגישו את התלהבותם הרבה מהמכללה והסטודנטים של החוג למדעי המזון.