אירועים | מערכת חשיפה לצפון | 06.05.2015

הכנס השני "חדשנות בעולם המזון" יתקיים במכללה האקדמית תל-חי

כל החידושים בתחום המזון תחת קורת גג אחת בכנס חדשנות בעולם המזון שיתקיים במכללה האקדמית תל חי.
עוד בנושאים:

ב- 23 ביוני 2015 , יתקיים במכללה האקדמית תל-חי,  הכנס השני: "חדשנות בעולם המזון", כאשר

השנה יושם הדגש על חדשנות ב"מזון מקדם בריאות".

הכנס יכלול שלושה מושבים:  מושב אקדמיה ותעשייה בו אנשי תעשיית המזון בארץ יציגו עבודות מחקר ופרויקטים בתעשייה העוסקים בנושאי מזון בריאותי.

מושב אקדמי –  בו יציגו חברי הסגל מהחוג למדעי המזון במכללה  את מחקרם החדשני.

מושב סטודנטים – בו יוצגו מוצרי המזון החדשניים אשר פיתחו הסטודנטים בשנה ג' במהלך שנת הלימודים האחרונה. המוצרים מעניינים ומפתיעים מאוד.

אורח הכבוד בכנס יהיה  Lou Copperhouse ממרכז חדשנות במזון RUTGERS ארה"ב. בנוסף יגיעו נציגיהם של חברות המזון המובילות בארץ ביניהן: קוקה קולה, אסם, שטראוס, תנובה, פריגת ועוד.

בסיום הכנס יהיה סיור למעבדות המזון החדשות במכללה וניתן יהיה להתרשם ממעבדת החישה, החלב ופיתוח מוצר.

מערכת חשיפה לצפון

מערכת חשיפה לצפון

בלוג 'חשיפה לצפון' כאן כדי לעדכן אתכם בכל הידיעות, האירועים וההתרחשויות במכללה האקדמית תל-חי וסביבתה. העיקר שלא תאבדו את הצפון.

תגובות בבלוג חשיפה לצפון

הוסף תגובה בבלוג חשיפה לצפון

יש לרשום שם מלא

יש לרשום כתובת אימייל תקינה

יש לרשום תגובה