מה חדש? | מערכת חשיפה לצפון | 01.12.2013

אלי כהן מונה לתפקיד המנכ"ל החדש של המכללה האקדמית תל-חי

המכללה האקדמית תל חי שמחה לבשר על מינויו של אלי כהן לתפקיד מנכ"ל המכללה. כהן יכנס לתפקידו בתחילת 2014 והסגל המקצועי רוצה לאחל לו המון בהצלחה

אלי כהן, בן ה- 51, נשוי ואב לשלושה ילדים, בן קרית שמונה, מונה לתפקיד מנכ"ל המכללה האקדמית תל-חי.

במהלך ארבע שנים האחרונות שימש כהן כמנכ"ל עיריית קרית שמונה. במקביל, שימש כהן, כחבר בדירקטוריון החברה הכלכלית קריית שמונה, כמו כן, ריכז את צוותי שיתוף הפעולה עם המועצה האזורית גליל עליון והיה חבר הנהלת חברת המתנ"סים בקרית שמונה. בתפקידיו הקודמים שימש כהן כראש מינהל חינוך ומנהל תאגיד החינוך במועצה האזורית גלבוע.

לדברי נשיא המכללה האקדמית תל-חי, פרופ' יונה חן: "המשימות העומדות בפנינו רבות, כבדות משקל ובעלות חשיבות רבה ועם כל אלו נצטרך כולנו להתמודד יחד עם אלי כהן.

אלי יכנס לתפקידו כמנכ"ל המכללה בתחילת חודש ינואר 2014. אנו מאחלים לו קליטה קלה ומהירה ולכולנו עבודה פורייה ויעילה".

השכלתו של אלי כהן הינה בוגר אוניברסיטת תל-אביב בכלכלה ומדעי המדינה ותואר שני (בהצטיינות) במנהל עסקים באותה אוניברסיטה. בשירותו הצבאי עסק כהן בתפקידי פיקוד ומטה בחיל התותחנים והשתחרר בדרגת אלוף משנה. בין תפקידיו בצבא ניתן למנות: מפקד גדוד תותחנים, מפקד בסיס טירונים של חיל התותחנים, ראש זירת מרכז באגף המבצעים במטה הכללי, מפקד אגד ארטילרי, מרכז אימונים למפקדות וסגן מפקד אוגדת שריון.