מה חדש? | מערכת חשיפה לצפון | 25.11.2013

בוגרים מספרים תל חי: הדס ארז

הדס ארז, אשר התחילה את מסלולה האקדמי במכללה האקדמית תל חי, ממשיכה את דרכה במחקר ביולוגי. למדור הבוגרים היא מספרת איפה היא היום ואיך הלימודים במכללה השפיעו ועדיין משפיעים על חייו.

תואר ראשון בביוטכנולוגיה ומדעי הסביבה, שהתחיל במכללה האקדמית תל חי, התפתח לדוקטורט במדעי המוח. תכירו את הדס ארז, בוגרת תל חי, אשר ימיה במכללה  מלווים אותה עד היום.

שלום הדס, נשמח לדעת מה את עושה היום?

אני גרה במודיעין. היום אני מתעסקת במחקר ביולוגי באוניברסיטה העברית.

מה למדת בתל-חי?

למדתי תואר ראשון בביוטכנולוגיה ומדעי הסביבה, עשיתי מסלול ישירות לדוקטורט במדעי המוח והתנהגות באוניברסיטה העברית.

מה תוכלי לספר לנו על חווית הלימודים בתל חי ומהמגורים בצפון?

מהמגורים בצפון, אני ילידת הצפון אז זה היה כיף וגם חוויה ממש טובה. החוויה הלימודית בתל חי הייתה ממש טובה, גם מבחינת החברה וגם מבחינת יחס של המרצים ומבחינת עניין של המרצים.

יש לך זיכרון מיוחד מתל-חי? כיצד תל-חי השפיעה עליך?

הייתה התחלה טובה, מבחינת הרחבת ידע, רכישת חברים לחיים, אהבה ללמוד ולמקצוע. אני ממליצה בחום!!