אירועים | מערכת חשיפה לצפון | 13.02.2018

יום פתוח של תל חי בתל אביב

ב-11 לפברואר התקיים יום פתוח חגיגי במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב, תחת הכותרת "מביאים את תל חי לתל אביב". במסגרת היום הפתוח הגיעו מתעניינות ומתעניינים מרחבי הארץ למוזיאון,וזכו להכרות מיוחדת ואישית עם המכללה והאפשרויות הרבות שהיא מציעה.באולם הכניסה, נערכה ההרשמה וקבלת הפנים,חילקו הפתעות ופתחו בפנינו מזנון מפנק עם מאפים,סלטים, קינוחים, ובר משקאות..שיהיה לנו תיאבון להמשך…

בנוסף נפרסו באולם עמדות הסברה לשירותים השונים שיש סביב המכללה. נציגי אגודת הסטודנטים שמחו להסביר לנו על תפקידי האגודה ,אירועים, ועל הפעילות המושקעת שלהם לאורך השנה ברווחת התלמידים. נציגת המעונות סיפרה על אפשרויות המגורים השונות באיזור,ונציגת הדיקנט סיפרה על התמיכה שניתנת ועל האפשרויות להשתלבות במלגות ובתוכניות חברתיות במכללה.דוכן נוסף שראינו היה עמדת הסברה לגבי התוכנית המיוחדת והחדשה של צוערי פיס לשלטון המקומי, ולידו דוכן של מדרשת תל חי שמציעה בשיתוף פעולה על המכללה מסלול אקדמי לבנות דתיות בשילוב מדרשה.

באולם המפגשים, פגשו המתעניינים ראשי חוגים ונציגי מסלולים מכל התחומים והמכונים, כולל מכון חממה- המרכז ללקויות למידה, המכון לאומנויות, ושלל החוגים בממכללה.

בכל עמדה ישבו נציג אקדמי ונציגת הרשמה וסייעו למתעניינים להבין, לקבל תמונה על האפשרויות שלהם ולהרשם לתוכנית מתאימה.

בשעה 16:30 התקיימה הרצאה של דר' אמיר גולדשטיין, דיקן הסטודנטים. אמיר סיפר על המכללה והווי המיוחד שלה,על התלמידים והסגל, ועל תפקיד משרד הדיקנט בתמיכה ובסיוע בסטודנטים. הדיקן הציג בפני המעוניינים סל של אפשרויות תמיכה וסיוע כלכלי ורגשי,עזרה בהשתלבות בעבודה, ליווי והתאמות, ופיתוח מיזמים חברתיים.

היום שנערך בהשתתפות מנהלים, ראשי חוגים,הדיקן,האגודה,ותלמידים בהווה ולעתיד, הסתיים בשעה שבע בערב, וכולנו חזרנו הביתה מרוצים וסקרניים לגבי העתיד..

נתראה ביום הפתוח הבא!